Shiftbase

4.4 (194)
Workforce management software

Overall rating

4.4 /5
(194)
Value for Money
4.4/5
Features
4.2/5
Ease of Use
4.3/5
Customer Support Software
4.6/5

95%
recommended this app
Sort by

194 Reviews

quentin
Overall rating
  • Industry: Hospital & Health Care
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Shiftbase is customizable & flexible, but easy to use

Reviewed on 8/24/2021

We were looking for a flexibel tool which allows us to experiment with self-rostering & self-planning. This is all possible with the build-in functions & ability to adjust rights. Now, our whole team is managed on the same platform, so everyone is able to see who's planned in for the day, who's on vacation etc. I hope the app will continue to be refined in the future, and that feedback from customers will be taken into account for the continuous development.

Pros

The deciding factors for me where:
- Flexibility in the assignment of rights to certain groups of users (allows for self-rostering and added flexibility, we use it to add a "flex" group to every team, so everyone can see the roster of another team, without the ability to change something)
- The API: helps in tracking employee parameters without being dependent on manual repporting
- Ease of use: it's always a challenge to launch a group of people into daily use of the app, and the question remains how the new tool will be introduced and explained. I'm glad shiftbase has a knowledge centre, so one can lookup any questions quite easily

Cons

- The presentation of the "team roster" isn't all that useful
- A lack of options for part-time employees, meaning that the planning of off-days has to be managed with the use of availability, which takes time to put in for each and every employee
- Polishing the app: the app is quite useful, but in my opinion it isn't quite as refined as the mean application

Gert
Overall rating
  • Industry: Food & Beverages
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Absolutely the best software for The Netherlands

Reviewed on 9/7/2020

Our company has grown considerably and the administration on paper and Excel was no longer sufficient.
It now saves 5 hours per month in calculating hours and vacations and planning has become much simpler.

Pros

The program is very clear and easy to understand, especially when compared to other software.
It will take a few hours to master, but it is very user friendly and complete.

The helpdesk in the Netherlands is perfect. They are always directly accessible and you always have the right person on the line.
And everyone knows exactly how everything works and who you are, so within 5 minutes a question is dealt with and a problem solved.

Cons

Switching to this software simply takes time and attention. And you really need to schedule that. You actually have to take 2 full days to do so.
But once everything has been set up, it's absolutely top-notch.

Response from DifferentLab B.V.

Hi Gert,

Thank you for the nice review. We get a lot of energy from your enthusiasm! We are looking forward to a beautiful and long-term relationship! :)

^ Bart

Mateusz
Overall rating
  • Industry: Pharmaceuticals
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Very nice software

Reviewed on 6/30/2020

Pros

A lot of colours to differentiate different users and processes
Very nice work time recalulation with different calulation factors (day/night)
View switchable from own tasks to the rest of the team in one click

Cons

Graphic representation of certain tasks would be nice, for example to see how many operators have done certain taks in a specific timeframe, or other example is to plot the workhours.

Response from DifferentLab B.V.

Hi Mateusz,

We are happy that you are so satisfied with our software! Graphically we try to meet all the wishes of our users, so we take your tip with us.

^ Bart

Jessie
Overall rating
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software

An easy way for making a working schedule.

Reviewed on 7/25/2018

Pros

Giving the employee's a quick and clear overview of their worked hours and absentees. User Friendly mobile app. The permissions settings are great.

Cons

Takes some time to getting used to the app, there is a manual which can help you getting you started.

Response from DifferentLab B.V.

Hi Jessie,

Thank you for your kind words, this makes us very happy. If you have any questions, we will be happy to help you! You can call, email or chat with us.

^ Bart

Millo
Overall rating
  • Industry: Hospital & Health Care
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

agenda

Reviewed on 6/15/2020

top

Pros

flexibel, low price, more calendars, etc

Cons

outlook , more maps, looks good, users list

Response from DifferentLab B.V.

Hi Millo,

Thank you for your great review!

We are really pleased to hear that you are satisfied with our software.

Kind regards, Bart

Florian
Overall rating
  • Used Daily for 6-12 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Great system that makes creating schedules easy. Also the timesheets are clear and simple.

Reviewed on 7/24/2018

Pros

Easy-to-use, no need for long training.
Access rights per group
Works fast and makes scheduling very easy

Cons

Not all features we would like are available (yet) For example custom fields would be a great addition.

Response from DifferentLab B.V.

Hi Florian,

Many thanks for your great review.

Team Shiftbase

Verified Reviewer
Overall rating
  • Industry: Media Production
  • Company size: 1,001-5,000 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Erleichtert die Dienstplanung

Reviewed on 10/31/2022

Wir nutzen nicht alle Funktionen (z.B. Lohnberechnung) und sind trotzdem sehr zufrieden.

Pros

Transparentes Preismodell, einfache Einrichtung und guter Support. Mitarbeiter und Management nutzen auch sehr gerne die App.

Cons

Andere Anbieter werben mit „sich selbst planenden Dienstplänen“, die man nachträglich noch anpassen kann. Das bietet Shiftbase m.W. nicht.

Alternatives Considered

Papershift

Reasons for Choosing Shiftbase

Wachsendes Team und Anforderungen.

Switched From

Microsoft Excel

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Thank you so much for this review and your feedback. Good to see that Shiftbase works well for everyone and that you are happy with our customer service.

Ilona
Overall rating
  • Industry: Hospital & Health Care
  • Company size: 1,001-5,000 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Zeer tevreden met Shiftbase

Reviewed on 10/31/2022

Goed

Pros

Programma is makkelijk in gebruik. Overzichtelijk en goed in te delen voor verschillende locaties en of teams. Uren registratie en accorderen van gewerkte uren gaat makkelijk en is overzichtelijk. Afwezigheid en verzuim kan makkelijk worden geregistreerd. Een goed programma voor een organisatie waar er veel veranderingen zijn op korte termijn.

Cons

Het is jammer dat je geen locaties en of diensten kan opslaan in een soort geschiedenis zonder deze er totaal uit te halen. Het kan handig zijn om iets uit het verleden op te zoeken. Het is jammer dat je aantekeningen die je maakt in een personeelsdossier niet in het systeem kan doorzetten naar leidinggevende andere coördinatoren.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Thank you so much for your review and kind words. We really appreciate this. Thank you also for the feedback you gave us. This will always be looked at. Often, more is possible than you think. Please feel free to contact us. Our customer service will be happy to look at the possibilities with you and whether some options are already possible.

Henri
Overall rating
  • Industry: Apparel & Fashion
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Prima tool voor ons bedrijf!

Reviewed on 10/31/2022

Pros

Altijd roosters bij de hand en voor iedereen inzichtelijk. Urenregistratie hoeft niet meer op een excelsheet.

Cons

Ik heb nog geen nadelen ontdekt. maar zou het handig vinden als ik bijvoorbeeld de salarisstroken eenvoudiger zou kunnen distribueren via Shiftbase.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Thanks so much for your review and feedback. Good to read that you like using Shiftbase so much at the moment. All feedback will always be looked at.

Dave
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Spijkers

Reviewed on 10/31/2022

Snel en super vriendelijk bij vragen

Pros

Dat je alles in 1 klik kan inzien. Helder en duidelijk. Het scheelt heel veel tijd dan vroeger opzoeken in mappen

Cons

Het uitklokken zou misschien verbeterd kunnen worden. Misschien een notificatie sturen naar de ingeklokte personen

Alternatives Considered

Linda

Reasons for Switching to Shiftbase

Goede heldere uitleg, en ik voelde een klik

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase. Thanks also for the feedback given. This will always be looked at to see where there is room for improvement.

Carin
Overall rating
  • Industry: Mental Health Care
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 7.0 /10

Review gebruik shiftbase

Reviewed on 10/31/2022

Over het algemeen goed.

Pros

Het klokken gaat gemakkelijkHet inplannen gaat makkelijkDe urenregistratie gaat gemakkelijk

Cons

Ziekmeldingen, afwezigheid enz worden niet op de gedetailleerde rapportage aangegeven. Dit zou makkelijk in de kolommen toegevoegd moeten kunnen worden als optie. De aanmeldingen van nieuwe medewerkers loopt sinds de update niet altijd even goed. Er moet vaak gebeld worden omdat ze uit het systeem gegooid worden en heel vaak nieuwe inlog gegevens moeten krijgen voordat ze er daadwerkelijk in staan. Dit komt wat onprofessioneel over naar de nieuwe medewerkers toe.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Thank you so much for your review and feedback on Shiftbase. Great to read that rostering and clocking are going as they should. Regarding your given feedback, we are happy to look into it with you. Our customer service team is always on hand to see what challenges you're up against right now.

Robin
Overall rating
  • Industry: Textiles
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Bespaar tijd en geld met je urenregistratie in Shiftbase

Reviewed on 10/31/2022

Bespaar tijd en geld bij roosters maken, planning uitwerken, urenregistratie en verlof/verzuim bijhouden.

Pros

Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik: roosters maken, planning, urenregistratie en verlof/verzuim in een handomdraai verwerkt.

Cons

Het opzetten van urenregistraties/verzuim in combinatie met de verschillende soorten contracten kan in het begin kan wat lastig zijn om uit te zoeken.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Great to read that you are so satisfied with Shiftbase. Thank you so much for this review. Also thanks for your feedback provided. We always look at this too to see if things could be even easier than they already are.

Verified Reviewer
Overall rating
  • Industry: Gambling & Casinos
  • Company size: 201-500 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Mooie planningstool met mogelijkheid om taken te plannen

Reviewed on 10/31/2022

Goede ondersteuning

Pros

Duidelijk Overzichtelijke kleuren en goede app met push functie

Cons

Geen echte grote nadelen gevonden in applicatie

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Thank you so much for your review and your positive words. Great to read that you like our product and service, that's what we do it for.

Irma
Overall rating
  • Industry: Civic & Social Organization
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 6-12 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Fijn gebruik

Reviewed on 6/30/2020

Het is een fijne planningstool. Het gaat veel sneller en makkelijker. Het kost dus minder tijd om te plannen. Het is ook flexibel, dus je kunt makkelijk wijzigingen doorvoeren. Het is ook erg fijn dat de medewerkers kunnen inzien wat de diensten zijn en kunnen ruilen.

Pros

De grootste voordelen zijn dat je een bezettingsnorm kunt toevoegen, waardoor je in een oogopslag kunt zien of er voldoende bezetting is. Daarnaast kunnen alle medewerkers ook zien wat andere aan het doen zijn. Waardoor ruilen makkelijk is. Je kunt diensten ook makkelijk laten herhalen. Gebruikers kunnen een app installeren, maar als ze dat niet willen ook gewoon via de website.

Cons

Wat ik echt mis: je kunt met meerdere locaties werken, wat erg fijn is. Maar het is niet mogelijk om dezelfde medewerker op meerdere locaties te laten werken. Wij hebben een KCC die een bezetting heeft op locatie X, locatie Y en locatie Z. Nu geven we dit aan in Shifts, en nemen we een totale bezetting. Maar het is beter om een bezetting te hebben per locatie, wat ook voor meer overzicht zorgt.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Hoi Irma,

Bedankt voor je uitgebreide review!

Als ik je verhaal zo lees, verwacht ik dat we je wens ondersteunen.
Onze servicedesk zal contact met je opnemen om te kijken of Shiftbase aan je wens kan voldoen :)

Groeten Bart

Jelle
Overall rating
  • Industry: Mental Health Care
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 6.0 /10

Overzicht

Reviewed on 6/30/2020

We hebben voorheen roosterplaats gebruikt deze was wel inzichtelijker maar met veel minder onderliggende opties.

Dus qua opties zeer tevreden maar qua vormgeving niet.

Pros

Shiftbase geeft de optie om veel achterliggende informatie in het systeem te zetten. daarnaast is het mogelijk om verschillende agenda's te maken en verschillende teams.

Cons

De layout maakt het zo dat er geen duidelijk overzicht is.
We hebben een team met een aantal locaties en ik moet scrollen om te zien wie er werkt. Ik kan dus niet in een keer zien wie waar werkt. ook staan de namen van medewerkers ertussen die niet werkzaam zijn wat het rooster extra druk maakt.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Hoi Jelle,

Bedankt voor je review!

Shiftbase beschikt over verschillende rooster weergave. Met het "team rooster" heb je direct inzichtelijk wie er allemaal ingeroosterd zijn per locatie.

Mocht je hier niet uitkomen, dan helpen we je hier graag mee!

Groeten Bart

Herman
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 6-12 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

In mijn branche koploper

Reviewed on 6/16/2020

Ik ben zelf ex-automatiseerder en dus erg kritisch. Wij hebben reeds enkele planningspakketten geprobeerd. In alle gevallen was het gebruiksgemak matig en werden vaak dingen beloofd die vervolgens op de plank bleven liggen.
Ik heb de mogelijkheid gehad om met de proefversie Shiftbase ervaring op te doen, maar was na enkele dagen al overtuigd dat dit pakket in ieder geval voor de eisen die wij stellen, met kop en schouders boven de anderen uitstak.

Pros

Qua functionaliteit doet het pakket wat het moet doen. Eenvoudig plannen, beschikbaarheid medewerkers beheren, diverse duidelijke schermoverzichten. App voor medewerkers waarin belangrijke zaken als inzien planning, ruilverzoeken indienen en accepteren, openstaande diensten oppakken, nieuwsbrieven lezen (en beantwoorden) op eenvoudige wijze worden aangeboden.
Integratie met de software van ons payroll-bedrijf (Connexie), waardoor uren doorgeven binnen 2 minuten is afgehandeld.
Integratie met kloksysteem, zodat klokuren automatisch naast roosteruren worden gehouden.
Bij eventuele vragen of onduidelijkheden kun je gebruik maken van de chat, hierin wordt meestal binnen 5 minuten op professionele wijze geantwoord.

Cons

Eigenlijk weinig minpunten. Ik heb enkele suggesties gedaan die overzichten voor mij nog verder vereenvoudigen, en die hopelijk in de wishlist terecht komen.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Beste Herman,

Bedankt voor je positieve review!

We blijven constant naar onze klanten luisten, voor de beste gebruikerservaring.

Groeten Bart

Roland
Overall rating
  • Industry: Apparel & Fashion
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Aandachtspunten

Reviewed on 7/9/2020

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen werkt handig en efficiënt.
Daarnaast de bovengenoemde punten verbeteren zou het gebruiksgemak nog meer vergroten.

Pros

Gebruiksgemak: snel inzicht in filiaalplanningen en goed-/ afkeuren van verlof.
Efficiënt overzicht beschikbaar van vakantiesaldo.

Cons

-Bij het bekijken van de filiaalplanningen, is aan de rechterkant de onderste filialen niet zichtbaar. Deze filialen moet je zelf opzoeken via de zoekbalk erboven; doorscrollen naar beneden werkt dus niet.
- Overzicht vakantieuren medewerker: zou handig zijn als er een overzicht toegevoegd wordt waarbij het eindsaldo vakantieuren actueel wordt bijgehouden. Stel: medewerker start met 20 vakantieuren uit 2019. Heeft tot heden hiervan 15 uur opgemaakt. Dan zou het overzichtelijk zijn als hier een extra kolom wordt toegevoegd waarop de resterende 5 uren wordt weergegeven.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Hi Roland,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Zeer binnenkort komen we met een update met betrekking tot de vakantie-uren, waarbij duidelijk te zien is hoeveel uur er meegenomen wordt van voorgaande jaren.

Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag.

Team Shiftbase

Verified Reviewer
Overall rating
  • Industry: Food Production
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Fijne software

Reviewed on 6/30/2020

We zijn inmiddels ruim een jaar bezig met Shiftbase en we werken er naar volle tevredenheid mee. Iedereen is inmiddels aan het concept gewend en het scheelt ontzettend veel tijd voor de administratie.

Pros

Voor het personeel is het ontzettend simpel om in en uit te klokken. Daarnaast is het voor mij als controleur heel prettig nakijken. Eventuele aanpassingen kan ik heel makkelijk maken. Wij komen nog uit een situatie waarbij iedereen zijn uren op papier noteerde, dus dit is veel effectiever en meer waarheidsgetrouw.

Cons

Het enige dat ik lastig vind is wanneer men vergeet te klokken. Het vergt nogal wat tijd om te checken wat de daadwerkelijke uit- of incheck tijd was wanneer iemand vergeet te klokken.

Alternatives Considered

Bedrijfsrooster

Reasons for Switching to Shiftbase

Gebruikersgemak

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Hallo,

Bedankt voor uw positieve review!

Groeten Bart

Nicole
Overall rating
  • Industry: Leisure, Travel & Tourism
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Fijn systeem om mee in te plannen

Reviewed on 6/15/2020

Het is voor het personeel een erg overzichtelijk plansysteem. Je brengt het personeel eenvoudig op de hoogte van de laatste wijzigingen en kunt het rooster per week (of eigen tijdsbestek) eenvoudig versturen. Ook als eigenaar heb ik tot nu toe nog geen problemen ervaren, het systeem is nog nooit uitgevallen of niet toegankelijk geweest. De website in combinatie met de app is naar mijn mening een juiste keuze.

Pros

Het is eenvoudig en overzichtelijk om jouw personeel in te plannen. Aan het einde van de maand heb je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. De app is erg handig voor het personeel om te kijken wanneer zij moeten werken. Ook het invullen van de beschikbaarheid werkt prettig.

Cons

Ik vind het persoonlijk niet fijn om het personeel via de app in te plannen, in de app heb je geen duidelijk overzicht van wie er beschikbaar is. Ik plan het personeel altijd in via de website.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Beste Nicole,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent!

De mobiele app is inderdaad als ondersteuning voor de computer bedoeld.

Hopelijk kunnen we je nog vele jaren van dienst zijn.

Groeten Bart

Sander
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Super systeem, snelle implementatie en fijne support

Reviewed on 10/31/2022

Pros

Eenvoudig in het gebruik, duidelijk en overzichtelijk, zowel voor management als onze medewerkers

Cons

Inloggen via de mobiele app wilt niet altijd even makkelijk, wachtwoorden aanmaken voor medewerkers is onduidelijk (welke tekens mag je wel en niet gebruiken).

Alternatives Considered

Linda

Reasons for Switching to Shiftbase

Prijs-kwaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast te koppelen met onze administratie, agenda en kassasysteem.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase and that it is good to use for both management and staff. Thanks also for the feedback provided. On our help centre there is a lot mentioned also regarding passwords etc. In addition, our customer service is always there for you.

Marc
Overall rating
  • Industry: Hospital & Health Care
  • Company size: 1,001-5,000 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Eenvoudig in gebruik

Reviewed on 6/16/2020

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld in meerdere teams. Uitzonderingen worden wekelijks en dagelijks bijgewerkt. Dit zijn kleinere aanpassingen waardoor een groot deel van de planning reeds vroegtijdig inzichtelijk is door het herhalende karakter van diensten.

Pros

Shiftbase is zeer eenvoudig voor het plannen van taken, met name herhalende taken. In verschillende dashboards houdt je eenvoudig overzicht over de plannen en tijdsbesteding.
Ook via de App voor Android of iOS is shiftbase eenvoudig te raadplegen en aan te passen

Cons

De cloudbases oplossing die je overal toegang geeft tot de shiftbase omgeving is helaas niet te integreren met een lokale Exchange omgeving. Gebruik je O365, dan is dit wel mogelijk.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Beste Marc,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het leuk om te lezen dat de eenvoud van Shiftbase jullie aanspreekt!
Dit is iets waar wij veel tijd in steken.

Binnenkort gaan we kijken naar de mogelijkheden om een koppeling op te zetten met Exchange omgevingen.

Groeten Bart

Gerard
Overall rating
  • Industry: Food & Beverages
  • Company size: 51-200 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Ease of Use
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

FRUIT OP JE WERK & Shiftbase

Reviewed on 7/1/2020

Pros

Het product is zeer makkelijk in gebruik, ook wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Je hebt het volledige pakket snel onder de knie. Het is zeer belangrijk voor ons als organisatie dat de roosters zo makkelijk inzichtelijk zijn , en dat je hier ook aanvullende informatie kunt geven. Daarnaast is het ideaal dat je met één druk op de knop een rapportage kunt draaien over datgene wat je nodig hebt. Vervolgens kunnen we middels een andere koppeling dit weer doorschieten naar ons salarispakket als het bijvoorbeeld om overuren gaat.

Cons

Het nadeel van deze software is dat er gekozen is voor een bepaalde berekening wanneer het op vakantiedagen aankomt. Dit is niet vrij invulbaar en aan te passen naar onze eigen CAO. Hierdoor zullen we altijd verschillen blijven houden met onze salarisadministratie, ook al zijn ze miniem. Dat zal dus nooit helemaal aansluiten.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Hallo Gerard,

Bedankt voor je positieve review :D

Als het goed is zouden de vakantie-uren volledig moeten aansluiten op jullie eigen berekening.

Mocht je hier nog een keer naar willen kijken, dan willen we je hier graag bij helpen.

Groeten Bart

Mariska
Overall rating
  • Industry: Hospital & Health Care
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Overzichtelijk, klantvriendelijk en multifunctioneel

Reviewed on 6/30/2020

Vanaf het begin tijdens de pilot kon je zelf kijken en ervaren hoe het systeem werkt. Hierdoor kan je goed inschatten of het systeem past bij de organisatie en het beleid. Eventuele vragen en/of onduidelijkheden worden per mail/telefonisch goed ondersteund.

Pros

Duidelijk overzicht voor medewerkers/gebruikers wat betreft roostering, overzicht gewerkte uren, verlof. En voor beheerders overzichtelijk en prettig dat je rechten goed kunt verdelen. Prettige, kundige en snelle klantenservice. We zijn nog in de ontdekkende fase en zien steeds meer mogelijkheden.

Cons

De rapportage mogelijkheden mogen meer ontwikkelt worden, missen van betaaloverzicht per medewerker per maand. Als ook uitbreiding van de HR mogelijkheden als documenten overzichtelijk toe kunnen voegen waaronder salarisstroken, contracten ed.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Hoi Mariska,

Bedankt voor je super review!

Het uploaden van medewerker bestanden is al mogelijk! Wij blijven onze software steeds uitbreiden met extra (HR) functionaliteiten.

Groeten Bart

marianne
Overall rating
  • Industry: Law Enforcement Software
  • Company size: 201-500 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Gemak dient de planner

Reviewed on 7/27/2020

Makkelijk in gebruik en heel snel onder de knie

Pros

Wat het voor mij makkelijk maakt is dat het aanpassen van diensten een kwestie van slepen is.
Geen gedoe meer met excel sheets.
Zeker een pluspunt is de app waar iedere medewerkers ook ten alle tijde zijn rooster kan inzien.

Cons

Nadelen heb ik eigenlijk nog niet gevonden.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Hi Marianne,

Wat goed dat je de overstap van Excel naar Shifbase hebt gemaakt, en het je natuurlijk bevalt!

Wij wensen jou nog heel veel planplezier! ;)

^ Bart

Joël
Overall rating
  • Industry: Restaurants
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Super software voor een schappelijke prijs

Reviewed on 6/16/2020

Pros

- Makkelijk in gebruik
- Makkelijke layout
- Drag and drop
- Koppeling met andere softwarepakketten
- App voor medewerkers
- Toegankelijk op elk apparaat
- Gunstig geprijsd

Cons

- Duidelijker communiceren over het aanpassen van jullie prijsplan. Dit is nu stil in de wandelgangen gebeurd. Door de wijzigingen zijn nieuwe koppelingen met andere apps niet meer inbegrepen en moeten wij noodgedwongen overstappen naar een 2x zo duur pakket per medewerkers als we hier gebruik van willen maken. Deze wijziging is niet richting ons gecommuniceerd en je moet dit via de website ontdekken.

Response from DifferentLab B.V. Translate to English

Beste Joel,

Bedankt voor je review!

Mocht u vragen hebben over onze abonnementen, dan helpt onze sales afdeling hier graag mee.

In onze nieuwe abonnementen zijn alle koppelingen gratis geworden en komen binnenkort hele have nieuwe features!

Groeten Bart