Customer Loyalty

4.4 (31)
The easiest way to launch successful loyalty programs.

Overall rating

4.4 /5
(31)
Value for Money
4.2/5
Features
4.2/5
Ease of Use
4.3/5
Customer Support Software
4.2/5

87%
recommended this app
Sort by

31 Reviews

Niels
Overall rating
  • Industry: Arts & Crafts
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Fine collaboration and easy to use! We are very satisfied with Piggy.

Reviewed on 9/27/2021

Pros

It is very nice that the user-friendliness of Piggy is felt not only by us but also by the customers who visit. The app is very easy to use, because of this we think many people also use the app frequently.

Cons

Sometimes all of a sudden photos come enlarged or something that we don't really want. The problem does get fixed quickly but it would be nice if the problem didn't occur.

Jasper
Overall rating
  • Industry: Dairy
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

A savings/reward system that is not only intended for larger companies but can also adapt to...

Reviewed on 9/24/2021

Pros

A flexible way of saving that is also easy to change according to the customer's needs. So, we are happy and so are our customers.

Cons

The system is easy to understand, but in order to do so, some information must have been gained. This takes some time.

Davy
Overall rating
  • Industry: Food & Beverages
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Very pleasant collaboration thanks to the quick response from customer service.

Reviewed on 10/1/2021

Pros

We are very satisfied with the cooperation through the customer service. In addition, we think it is very important to offer our customers as much as possible, so a savings/reward system fits very well within our company.

Cons

There are sometimes some error messages that are a bit unclear for us. But these are usually resolved very quickly.

Dennis
Overall rating
  • Industry: Arts & Crafts
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Happy customer

Reviewed on 9/16/2021

I really like the product, and the people are also really helpful. Happy customer!

Pros

Great marketing automation. Easy software. Also great solution for my giftcards.

Cons

Sometimes I don’t follow all the new updates, it goes really fast with making new products. But when I follow the events I always understand it.

gert
Overall rating
  • Industry: Food & Beverages
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Great product with great personal service

Reviewed on 9/20/2021

Pros

Really user friendly and i like the company culture. Everyone that works here is enthousiastic and passionate.

Cons

I'm a satisfied customer. For me it's the all in one platform, and i'm happy to use it daily.

jolanda
Overall rating
  • Industry: Food & Beverages
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

het gemak van 1 pasje of app voor alle winkels die Piggy hebben

Reviewed on 4/25/2022

Prima, Je wordt snel te woord gestaan. Wel ondervind ik soms problemen met het iets kunnen krijgen. Bijvoorbeeld 1 mailing om uit te proberen. Zelfs niet afkoopbaar voor een xbedrag. Daarin merk ik dat Piggy te groot wordt en minder persoonlijk. Wel kun je de mailing opnemen in je contract maar dit is ontzettend prijzig.

Pros

De software is erg makkelijk, ook voor een leek!

Cons

Dat wij soms 1,5 dag geen verbinding hebben. Dan ligt Piggy er uit. Dit is voor ons en voor de klant erg vervelend vooral als de klant punten wil inwisselen.
Zelf vindt ik dit te lang duren!

Sandra
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Sparen is leuk!

Reviewed on 10/4/2021

Bij ons in het dorp zijn verschillende winkeliers met Piggy. Hierdoor herkennen klanten het systeem en willen ze graag sparen. Doordat de punten niet vervallen en de klant zelf kan bepalen wanneer en hoe hij ze verzilvert is het voor iedereen een interessant spaarsysteem.

Pros

Klanten waarderen het heel erg dat ze meteen zien hoeveel ze gespaard hebben en dat ze de punten meteen kunnen verzilveren.

Cons

Geen koppeling met het klantensysteem in onze kassa.
Bij retouren wordt vaak vergeten om de punten ook terug te boeken.

Abel
Overall rating
  • Industry: Arts & Crafts
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Geen gedoe

Reviewed on 4/25/2022

Top, vooral ook omdat klanten enthousiast zijn en ‘fel op sparen’…

Pros

Het Piggy-loyaliteitsprogramma is een prima programma om je klantenkring mede een reden te geven je winkel ‘aan te doen’. Eenmaal geïnstalleerd werkt het voor de consument heel eenvoudig en voor ons als winkeleigenaar is ‘t simpel om bijna al je klanten in één keer te bereiken! Fantastisch toch?

Cons

Er is nog wel eens hulp nodig bij het maken van een bericht ( template ) voor je klanten.

Harry
Overall rating
  • Industry: Farming
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Weekly for 6-12 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 3.0 /10

Ervaringen

Reviewed on 5/6/2022

Evaluatie van de behaalde resultaten mis ik. Als ondernemer zouden we meer ondersteuning mogen verwachten van Piggy over de behaalde resultaten van de software en hoe dit nog verder te verbeteren is.
Dus de software acties nog optimaliseren per bedrijf.
De ondernemer hier zelf ook wel verantwoordelijk voor, maar door gebrek aan tijd komt ik er meestal niet toe om ea te evalueren.

Pros

Geeft inzicht in klant gedrag.
De software helpt wel met het opbouwen van contact met nieuwe klanten.

Cons

De prijs wordt vastgesteld bij aankoop ,op basis van de hoeveelheid emailadressen die je hebt opgebouwd . Maar data die ouder dan bv 1 jaar is is niet meer relevant voor de klant.

Annemiek
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 4.0 /10

niet tevreden

Reviewed on 4/25/2022

Slechte communicatie en ook geen terugkoppeling .Als ondernemer heb je geen tijd voor bepaalde zaken en aangezien ik beste maandelijks een hoop geld betaal , verwacht ik wel iets meer service

Pros

dat mijn cadeaubonnen veel overzichtelijker zijn

Cons

Niet duidelijk voor de klant en geen rekening houden met oudere gebruikers

Isabelle
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Altijd uitgaand van de mogelijkheden

Reviewed on 10/11/2021

Erg goede ervaring omdat ze net dat stapje extra zetten

Pros

De klant ondersteuning is heel goed. Gaan altijd uit van de mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Zijn sterk in het zoeken van passende oplossingen. Nemen voldoende tijd om uitleg te geven face to face, telefonisch en FaceTime. Gaan naar ons idee net een stapje verder dan andere bedrijven.

Cons

Helaas kan ook niet alles omdat ze als software ook afhankelijk zijn van andere partijen, zoals in ons geval lightspeed. Vaak worden er wel “workarounds” bedacht

Peter
Overall rating
  • Industry: Arts & Crafts
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 9.0 /10

Het werkt !

Reviewed on 4/25/2022

werkt naar tevreden voor ons en onze klanten.

Pros

Ik ben geen specialist, maar gebruiker. Maar aan al mijn vragen en wensen was al gedacht. Zelfs ik kan er mee werken. En als er een probleem wordt het direct opgelost.

Cons

Hebben we nog niet kunnen ontdekken.....

Jan
Overall rating
  • Industry: Dairy
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Review Piggy

Reviewed on 9/27/2021

Pros

Een flexibele manier van sparen die bovendien eenvoudig aan te passen is aan de wensen van de klant. Dus wij zijn tevreden en onze klanten ook.

Cons

Het systeem is gemakkelijk te begrijpen, maar om dit te doen, moet er wat informatie zijn verkregen. Dit kost wat tijd.

Guus
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Fantastich spaarsysteem!

Reviewed on 4/28/2022

Goede oplossingen, denken graag mee en leggen alles goed uit!

Pros

Gemakkelijk te gebruiken.
Veel functionaliteiten.

Cons

Je moet er even voor gaan zitten om het te begrijpen en er ook tijd in stoppen om alles eruit te halen wat mogelijk is. Maar is zeker de moeite waard!

Marcel
Overall rating
  • Industry: Food & Beverages
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Review Piggy

Reviewed on 12/1/2021

Pros

Alles gaat automatisch en je hoeft er niet meer over na te denken. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk.

Cons

Het is een bedrijf die blijft groeien daardoor zijn er veel innovaties die ik zelf niet altijd kan bij houden.

Marc
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

gemak voor het deelnemende bedrijf/ consument

Reviewed on 4/25/2022

Pros

gemakkelijk te gebruiken/ bedienen en de meeste consumenten zijn tevreden met het gebruikers gemak

Cons

Kan zo geen nadelen bedenken! De gebruiksvriendelijkheid is groot!

Yvonne
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Ideaal spaarsysteem

Reviewed on 8/15/2022

Pros

Gebruiksvriendelijk, veel opties en fijn dat je met 1 pasje bij veel winkeliers terecht kunt

Cons

Het maken van een nieuwsbrief zou iets gebruiksvriendelijker mogen zijn

Rogier
Overall rating
  • Industry: Wine & Spirits
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Piggy werkt top

Reviewed on 10/7/2021

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Reageren snel.

Pros

Nieuwsbrief sturen vanuit Piggy, sparen nog nooit zo makkelijk gemaakt.

Cons

Klant heeft soms moeite met het instaleren van de app.

Frans
Overall rating
  • Industry: Apparel & Fashion
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Review Piggy

Reviewed on 12/10/2021

Pros

Klanten binden aan het bedrijf en waardoor ze ook terug komen

Cons

Techniek is soms moeilijk te volgen. hierdoor volg ik het niet altijd helemaal

Maartje
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Beoordeling Piggy

Reviewed on 10/13/2021

Vriendelijk, makkelijk en hopelijk nu nog beter!

Pros

Je hebt veel statistieken en het is makkelijk in gebruik

Cons

Nadeel is wel dat er heel veel functies zijn. Dashboard wordt daardoor minder overzichtelijk

Cissy
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: Self Employed
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 0.0 /10

Geen customer service, slecht!!

Reviewed on 4/26/2022

Geen oplossing aangeboden, slechte customer service. Alleen aanwezig als het geld oplevert :(

Pros

Makkelijk sparen, ik heb verder geen voordelen!

Cons

Ingewikkeld, loop heel vaak te zoeken. Klanten ook die het pasje op hun mobiel hebben staan, die dan bijv niet het kaartje bij mij hebben gebruikt, staan alleen de bedrijven waar ze kaartje wel al hebben gebruikt, heel verwarrend voor de klanten.

Hilly
Overall rating
  • Industry: Food Production
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Weekly for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Klant verbindend.

Reviewed on 4/28/2022

Pros

Wij profiteren het meest van de e-mail templates. Werkt echt klant verbindend. Is ook fijn programma om mee te werken.

Cons

Kan zo gauw geen enkel nadeel bedenken.

Hans
Overall rating
  • Industry: Hospitality
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Daily for 6-12 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 8.0 /10

Erg tevreden

Reviewed on 10/7/2021

Fijne ervaring met piggy

Pros

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk.

Cons

Verandert snel qua setup.

Joanne
Overall rating
  • Industry: Apparel & Fashion
  • Company size: 11-50 Employees
  • Used Daily for 1-5 months
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 10.0 /10

Ideale manier om klanten blij te maken

Reviewed on 10/22/2021

Het spaarsysteem werkt super leuk in onze ReShare Store in alkmaar. Klanten worden er erg blij van!

Pros

Gebruiksvriendelijk. 1 account voor alle winkels die het spaarsysteemvan Piggy gebruiken. Dus niet nóg een app of nóg een pasje in je portemonne.

Cons

Klanten zien niet meteen waar de camera zit op de tablet. Camera vergroot ook sterk. Dus het is ff zoeken bij het scannen van de QR code. Maar hoe vaker ze komen, hoe bedrevener ze erin worden.

Elly
Overall rating
  • Industry: Retail
  • Company size: 2-10 Employees
  • Used Weekly for 2+ years
  • Review Source

Overall rating

  • Value for Money
  • Ease of Use
  • Customer Support Software
  • Likelihood to recommend 3.0 /10

Simpel en gemakkelijk zou het (moeten) zijn

Reviewed on 4/25/2022

Klanten vinden het leuk om te sparen op deze manier, maar ze vinden het niet leuk als ze teveel worden lastig gevallen met aanpassingen of meldingen.

Pros

Snel vindbaar op je telefoon, met meerdere mensen tegelijk kunnen sparen, in veel winkels te gebruiken. Dit vinden klanten een voordeel, dus ik ook.

Cons

Doordat er veel updates zijn, moet er vaak opnieuw ingelogd worden. Dat kost tijd en soms is de app dan buiten gebruik.
De software krijgt veel te vaak nieuwe toepassingen waar niemand om gevraagd heeft. Daardoor raak je nooit thuis in de software. Het is iedere keer weer net iets anders. Wekt veel ergernis op.